Dezinsectie Timisoara

Ce este dezinsectia ?

Dezinsectia este procesul prin care se urmareste preventia inmultirii insectelor si a parazitilor, dar si eliminarea acestora prin metode si tehnici specifice.

Executarea unor servicii de dezinsectie se face DOAR cu echipamente speciale si cu substante profesionale, avizate de autoritatile din domeniu, care nu sunt periculoase pentru om sau animale. Aceste substante profesionale pot fi achizitionate doar de firmele 100% autorizate de dezinsectie.

dezinsectie timisoara

Tipuri de dezinsectie

Dezinsectia este de doua tipuri in functie de scopul acesteia:

  • dezinsectie profilactica sau preventiva si are ca scop oprirea raspandirii si inmultirii insectelor sau a germenilor patogeni.
  • dezinsectia terapeutica sau curativa are ca scop eliminarea definitiva a daunatorilor de tip insecte si a bolilor infectioase sau parazitare.

Cea mai comuna si eficienta metoda de dezinsectie este pulverizarea, prin intermediul careia substantele de dezinsectie sunt imprastiate uniform in spatiul infestat. Avantajul acestei metode de dezinsectie este dat de timpul scurt in care poate fi tratat un spatiu.

Serviciile noastre de dezinsectie

Eficienta si profesionalismul in dezinsectie sunt doar cateva din obiectivele noastre. Atingerea acestora este posibila doar printr-o aliniere la reglementarile din domeniu. Asadar, firma noastra, DDD Nord, este o campanie 100% autorizata din domeniul DDD, care are o echipa formata doar din personal calificat si instruit, care detine know-how-ul realizarii unor servicii de dezinsectie Timisoara eficiente si care utilizeaza doar substante avizate de Ministerul Sanatatii si de alte organe abilitate din domeniu.

Pentru a alege cele mai bune metode si produse pentru o lucrare de dezinsectie, trebuie facuta o analiza amanuntita a spatiului infestat. Tocmai de aceea, compania noastra, DDD Nord, ofera servicii de evaluare si inspectie GRATUITA pentru a preintampina orice problema care ar putea aparea.

dezinsectie timisoara
dezinsectie timisoara

Serviciile de dezinsectie Timisoara se adreseaza atat persoanelor fizice care vor sa efectueze o lucrare in locuinta, cat si persoanelor juridice din orice domeniu de activitate sau institutiilor publice.

In medie o lucrare de dezinsectie dureaza intre 15 si 30 de minute, in functie de suprafata infestata. Dupa orice lucrare este recomandat ca spatiul sa fie parasit pentru o perioada scurta de timp, in functie de tipul lucrarii. De exemplu, in cazul serviciilor de dezinsectie gandaci este recomandat ca spatiul sa fie parasit pentru aproximativ 1 ora, iar in cazul unei lucrari de dezinsectie purici, este indicat ca spatiu sa fie parasit pentru aproximativ 4-6 ore.

Avand in vedere acest timp de parasire al spatiului, dar si necesitatea de interventie rapida, programul nostru este NON-STOP.

Aceste servicii de dezinsectie Timisoara trebuie repetate la anumite intervale de timp pe care le stabileste echipa de interventie in functie de mai multi factori. In cazul in care este necesara interventia noastra intre perioadele prestabilite, atunci aceste operatii suplimentare vor fi GRATUITE.

Pretul serviciilor de dezinsectie

In ceea ce priveste pretul unei lucrari de dezinsectie, acesta nu este unul standard, el depinde de mai multi factori precum:

  • timpul de executie;
  • dimensiunea spatiului si gradul de infestare;
  • tipurile de daunatori;
  • frecventa prestarii serviciilor;
  • urgenta.

Asadar, daca doresti o estimare corecta de pret, completeaza formularul de mai jos si intra in contact cu unul din reprezentantii DDD Nord. Chiar daca preturile nu sunt standard, am realizat o lista orientativa de preturi pentru o dezinsectie gandaci sau o dezinsectie plosnite, in cazul unui apartament cu 1, 2, 3 sau 4-5 camere.

Vezi informatii despre deratizare sau dezinfectie.


Contacteaza-ne!

Tip Interventie:
DeratizareDezinsectieDezinfectieInterventii in baza unui contract
Call Now Button