Dezinfectie Timisoara

Ce presupun serviciile de dezinfectie ?

Dezinfectia are ca scop eliminarea totala sau partial a microbilor pentru a preintampina sau pentru a combate raspandirea bolilor contagioase sau a infectiilor. Acesta lucrare de dezinfectie se realizeaza cu dezinfectanti profesionali, total diferit fata de cei din comert.

Aceste servicii de dezinfectie sunt esentiale pentru orice tip de spatiu, deoarece pastrarea unui mediu curat, fara bacterii, paraziti sau virusi, este vitala pentru santate.

dezinfectie timisoara

Tipuri de dezinfectie

Atunci cand apelezi la firma de dezinfectie din Timisoara trebuie sa stii faptul ca exista trei tipuri de dezinfectie, clasificate in functie de scop:

  • Dezinfectie profilactica sau preventiva, care se efectueaza periodic si are ca scop preventia aparitiei bacteriilor si a microorganismelor dintr-un anumit spatiu.
  • Dezinfectia de combatere sau terapeutica, este efectuata doar dupa ce sunt rapoartate primele cazuri de infectie si are ca scop combaterea microbilor, a bolilor infectioase si a gemenilor din focarele de infectie.
  • Dezinfectia totala sau terminala, este efectuata in cazurile unde exista un risc crescut de infectare si are ca scop sterilizarea si eliminarea imediata a germenilor patogeni.

Serviciile de dezinfectie pe care le oferim

Compania noastra este autorizata de autoritatile din domeniu pentru executarea serviciilor de dezinfectie intr-un mod profesional. Asadar, serviciile de dezinfectie Timisoara pe care le realizam sunt prestate in conditii de maxima siguranta, prin metode si solutii avizate de Autoritatea Nationala Sanitar-Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor.

Reusita si eficienta unei lucrari de dezinfectie Timisoara consta in identificarea corecta si la timp a daunatorilor. Date fiind aceste conditii, program nostru de interventie este NON-STOP, iar evaluarea, precum si consilierea este oferita in mod GRATUIT.

dezinfectie timisoara
dezinfectie timisoara

Toate lucrarile de dezinfectie Timisoara, dar si de deratizare sau dezinsectie beneficiaza de GARANTIE pe toata perioada contractuala. Mai mult decat atat fiecare serviu prestat este asumat prin eliberarea unui proces verbal specific, care reprezinta dovada executiei lucrarilor DDD si are rol de act doveditor in fata autoritatilor abilitate de control.

Lucrarile de dezinfectie sunt prestate atat in Timisoara, cat si alte orase precum Bucuresti, Iasi, Suceava, Bacau, Focsani, Brasov, Cluj-Napoca sau Constanta.


Contacteaza-ne!

Tip Interventie:
DeratizareDezinsectieDezinfectieInterventii in baza unui contract
Call Now Button