Deratizare Timisoara

Ce este deratizarea ?

Deratizare, ca definitie, este reprezentata de un proces complex de tehnici si masuri aplicate cu scopul de a impiedica inmultirea rozatoarelor, dar si eliminarea definitiva a acestora.

Mai exact, obiectul principal al unei lucrari de deratizare este acela de a impiedica raspandirea si inmultirea soarecilor si a sobolanilor si mai apoi eliminarea acestor factori daunatori pentru mediul in care traim.

deratizare timisoara

Aceste servicii de deratizare Timisoara sunt vitale deoarece soarecii si sobolanii sunt considerati unii dintre cei mai mari daunatori la nivel mondial. Pe langa faptul ca acestia sunt responsabili pentru o multime de daune materiale, ei sunt purtatori de boli foarte periculoase, care pot fi rapid transmise omului. Tuberculoza, febra aftoasa, trichineloza, leptospiroza, gastroenterita virotica, toxi infectiile alimentare, sunt doar cateva din afectiunile cauzate de soareci si sobolani.

Tipuri de deratizare

Exista doua tipuri principale de deratizare, profilactiva sau preventiva si terapeutica sau de combatere:

  • deratizarea profilactica are ca principal obiect de activitate eliminarea locurilor de adapost ale rozatoarelor, atat de la interior, cat si de la exterior, precum si eliminarea surselor de apa si hrana la care au acces daunatorii, in special locul unde este depozitat gunoiul menajer, acesta fiind principala sursa de hrana a soarecilor si a sobolanilor.
  • deratizarea terapeutica are ca scop eliminarea soarecilor si sobolanilor din spatiul infestat. Acest tip de deratizare se poate realiza prin intermediul unor capcane mecanice, capcane cu ultrasunete sau prin intermediul unor capcane chimice cu momeli.

Cum Lucram ?

Eficienta unei lucrari de deratizare consta in alegerea celor mai bune metode, produse si echipamente. Tocmai de accea pentru o evaluare corecta, trebuie sa apelati cat mai rapid la o firma de deratizare Timisoara autorizata, pentru a preintampina aparitia efectelor nedorite pe care le atrag rozatoarele.

Pentru ca stim cat de important este sa intervenim rapid, serviciile noastre de deratizare Timisoara se desfasoara in regim NON-STOP, in conformitate cu normele legale impuse de Ministerul Mediul, iar substantele pe care le utilizam nu sunt periculoase pentru oameni sau animale.

deratizare timisoara
deratizare timisoara

Pe toata perioada contractuala, compania noastra, DDD Nord, va ofera GARANTIE pentru serviciile de deratizare Timisoara prestate. La terminarea interventiilor clientul primeste un proces verbal semnat de un reprezentant al companiei noastre, prin care se atesta realizarea lucrarilor in spatiul vizat. Acest proces verbal este necesar in cazul unor inspectii realizate de organele de control  ale statului (DSP, DSV).

Important de retinut este aspectul ca, in conformitate cu reglementarile in viguare, mai exact cu Ordinul MS nr. 536/1997, serviciile de deratizare trebuie efectuate periodic, o data la 3 luni, in scopul prevenirii reaparitiei coloniilor de soareci si sobolani sau ori de cat ori este necesar pentru eliminarea definitiva a focarului.

Vezi si informatii despre dezinsectie sau dezinfectie.


Contacteaza-ne!

Tip Interventie:
DeratizareDezinsectieDezinfectieInterventii in baza unui contract
Call Now Button