Despre Noi

De ce DDD Nord ?

Compania noastra, DDD Nord, efectueaza de peste 10 ani lucrari de deratizare, dezinsectie si dezinfectie in Bucuresti, Timisoara, Cluj-Napoca, Suceava, Iasi, Bacau, Focsani, Brasov si Constanta, timp in care am colaborat cu clienti din diverse domenii de activitate, fie ei persoane fizice, juridice sau institutii publice.

Echipa noastra este alcatuita dintr-un personal calificat in acest domeniu, care este instruit si avizat special pentru realizarea lucrarilor din sfera DDD. Mai mult decat atat, managementul companiei este unul tanar, mereu in cautarea celor mai bune solutii, tehnologii si tehnici de deratizare, dezinsectie sau dezinfectie.

Datorita evolutiilor noastre constante, comapania noastra se bucura de o popularitate ridicata in randul clientilor, iar prin seriozitate si prin profesionalist am reusit sa ne ridicam la asteptarile tuturor clientilor, fapt dovedit si de scrisorile de recomandare pe care le-am primit in baza colaborarilor pe care le-am avut cu acestia.

Calitatea serviciilor de deratizare, dezinsectie si dezinfectie se obtine si prin utilizarea unor substante si echipamente adecvate. Tocmai de aceea, compania noastra foloseste in cadrul interventiilor doar substante avizate de Ministerul Santatii si echipamente profesionale, de ultima generatie.

In ceea ce priveste autorizarea companiei, dorim sa fim cat mai transparenti si am prezentat intr-o rubrica dedicata toate autorizatiile pe care le-am obtinut de la infiintare si pana in prezent, astfel incat orice client poate sa fie sigur ca va colabora cu o companie 100% autorizata din domeniul DDD. Mai mult decat atat, in conformitate cu reglementarile legale din domeniu, calitatea si garantia serviciilor vor fi asigurate printr-un proces verbal eliberat la finalul oricarei interventii, recunoscut de toate autoritatile de verificare si control avizate.

Call Now Button